crisband.ro
www.crisband.ro

Anul infiintarii 1992


 - 1992-1998 Activitatea principala: productia si editarea de programe audio-video.
 - 1998 pana in prezent Telefonie Mobila Romania.

  

    Activitatea fructuoasa alaturi de CONNEX s-a desfasurat in magazinele proprii Crisband si prin reteaua de subdistribuitori autorizati.- Intr-o continua dezvoltare a retelei de magazine si prin implementarea unor tehnici de vanzare moderne, am reusit sa ne impunem  pe piata in     domeniul telefoniei mobile.
   In prezent urmarim extinderea retelei de distributie cartele electronice in judetele Buzau, Vrancea, Ialomita si Bacau, aflandu-ne in cautare de potentiali distribuitori.
  Politica de preturi practicata de-a lungul timpului a fost la indemana oricarui gen de client, venind in intampinare cu preturi foarte bune si cu un sistem de rate bine pus la punct.
   Experienta de peste 10 ani in telecomunicatii s-a concretizat de fiecare data cu rezultate foarte bune, atat in reteaua nostra, cat si a distribuitorilor nostri.
   In perioada imediata ne concentram pe sustinerea de promotii, atat clientilor pe baza de abonament cat si clientilor utilizatori de cartela reincarcabila.
2012 este un an favorabil in care dorim consolidarea relatiilor cu partenerii nostri, fidelizarea clientilor, promovarea serviciilor oferite. In acest moment putem sublinia dezvoltarea retelei de distributie gsm la nivel national.

 

                                          Cristian Perieteanu

                                                   general manager

SIGLA.jpgPhoto-0071.jpgbz1a.pngnehoiu_sampling.JPGnh_tel.JPGlocul20120afaceriddddddddddddd.jpg