crisband.ro
DISTRIBUTIE PRE-PAID

Incarcarea electronica rezolva multiple probleme logistice, contribuind la eliminarea proceselor de comanda, livrare, precum si de gestiune a stocurilor. Aproape orice valoare este disponibila si poate fi oricand oferita clientului. In plus, incarcarea electronica prezinta un avantaj important, furnizand informatii in timp real despre fiecare tranzactie efectuata.

Full GSM ofera pentru incarcarea electronica:

Solutia pentru PC
• Solutia prin POS-uri-Terminale portabile

• Solutia pentru PC-uri este considerata “solutia de office” deoarece presupune utilizarea unui calculator conectat la internet si a unei imprimante. De asemenea, Full GSM pune la dispozitia clientilor un card si un cititor de card care se conecteaza la calculator, astfel incat operatia de incarcare electronica se realizeaza prin intermediul unei aplicatii PC, imprimanta fiind utilizata la listarea voucher-elor.

 

 


• Solutia prin POS-uri este solutia cea mai eficienta si mai flexibila, constand in punerea la dispozitia clientilor a unor terminale de incarcare electronica care au nevoie doar de alimentare. Comunicatia acestor terminale cu serverul de incarcare electronica se realizeaza prin GPRS.

 

Livrarea produselor destinate procesului de incarcare electronica

Produsele destinate efectuarii tranzactiilor de incarcare electronica (terminale, role termice pentru terminale, carduri, cititoare de card) pot fi livrate de catre reprezentantii de vanzari direct la sediul clientilor, dupa incheierea unui contract de colaborare. De asemenea, facturile de incarcare electronica pentru tranzactiile efectuate sunt aduse direct la sediul clientului.

imagesCAJMV9SY.jpg903_VodafoneLogo_REV.jpglogo20Orange_260x500x0resized.jpg

AVANTAJE! FULL GSM

 

TERMINALE FARA CHIRIE

CONSUMABILE GRATUITE

GPRS- GRATUIT

SERVICE GRATUIT

ASISTENTA ON LINE

 Pentru contracte si amenajari

 locatii va rugam sa ne contactati

 la urmatoarele nr de telefon:

0723.48.00.48 - 0726.981.981

       FAX: 0238.567173

Busy_man.gifarrow_5.gifFULL-GSM.gifromtelecom_SIGLA.gifgif_mouse.gif